วันอาทิตย์, 16 มิถุนายน 2567

แจก 40 แคปชั่นวันพ่อโดนใจ ทั้งภาษาไทยและภาษาอังกฤษ

แจก 40 แคปชั่นวันพ่อโดนใจ ทั้งภาษาไทยและภาษาอังกฤษ

แจก 40 แคปชั่นวันพ่อมอบให้พ่อ

คำบรรยายวันพ่อโดนๆ ลักษณะเหมือนการบรรยายใต้ภาพ การสือถึงสิ่งของนั้นๆ อาจจะเป็นการสืออารมณ์หรืออื่นๆ คำนี้เลยถูกนำมาใช้กัน ในการแสดงความรู้สึก ที่คนอยากจะแสดงออกมา อาจจะเป็นมุขเสี่ยวๆ หรือ คำพูดโดนๆ วันนี้เชียงราย 108 ขอนำแคปชั่นวันพ่อมาฝากทุกท่าน

แจก 40 แคปชั่นวันพ่อโดนๆ

 1. I consider myself very fortunate to have a father like you. (โชคดีแค่ไหนที่ลูกมีพ่ออย่างพ่อคนนี้)
 2. I don’t need an idol or a mentor as long as you are with me and supporting me. (ลูกไม่ต้องการไอดอลหรือเมนเทอร์มาชี้แนะเลย ตราบใดที่มีพ่ออยู่กับลูก และคอยสนับสนุนลูก)
 3. You mean more to me than I can say, Love you to bits and wish you a happy mother’s day (พ่อมีความหมายกับลูกมากเกินที่จะเอ่ยได้ รักพ่อ ขอให้มีความสุขในวันพ่อมาก ๆ)
 4. To my first and favorite teacher ! Happy Father’s Day. (แด่คุณครูคนโปรดคนแรกของลูก สุขสันต์วันพ่อ)
 5. All my laughter is brought by you, all my worries are solved by you! Happy Father’s Day. (ทุกความสุขของลูกมีพ่อเป็นคนสร้าง ทุกปัญหาของลูกมีพ่อช่วยแก้ไข สุขสันต์วันพ่อแห่งชาติ)
 6. I could never imagine coming so far in life without your support. (นึกไม่ออกเลยว่าลูกจะมาไกลขนาดนี้ได้ยังไง ถ้าไม่มีแรงสนับสนุนจากพ่อ)
 7. I am so proud of you every day. You’re the strongest and bravest man I know. (ลูกภูมิใจในตัวพ่อทุกวัน คนที่แข็งแกร่งและกล้าหาญที่สุดที่ลูกได้รู้จัก)
 8. To the world you are a father but to me you are the world. (สำหรับโลกใบนี้ พ่ออาจเป็นเพียงพ่อคนหนึ่ง แต่สำหรับลูกคุณคือโลกทั้งใบ)
 9. Thank you for giving me time to find myself I love you Dad Happy Father’s Day. (ขอบคุณที่ให้เวลาลูกได้ค้นพบตัวเอง รักพ่อมาก สุขสันต์วันพ่อแห่งชาติ)
 10. To the best dad in the world, Happy Father’s Day, Hope you have the happiest of days. (ถึงพ่อที่ดีที่สุดในโลก สุขสันต์วันพ่อแห่งชาติ ขอให้พ่อมีความสุขที่สุดในวันนี้)
 11. Thank you for always spoiling me with my favorite food and gifts. (ขอบคุณที่เลี้ยงลูกมาดีเสมอ ให้ทั้งของกินและของขวัญ)
 12. I’m so glad that you’re my dad, Thanks for giving me the best chance in life. I love you. (ลูกดีใจที่มีพ่อเป็นพ่อของลูก ขอบคุณที่มอบโอกาสที่ดีที่สุดในชีวิตแก่ลูก รักพ่อนะ
 13. To Dad, May you always remember Someone love you very-very much (อยากให้พ่อรู้ไว้เสมอ ว่ายังมีใครอีกคนหนึ่ง ที่รักพ่อม้าก มาก)
 14. Happy Father’s Day to you! I am proud to call myself your daughter! (สุขสันต์วันพ่อแห่งชาติ ภูมิใจที่ได้บอกใครว่าเป็นลูกพ่อนะ)
 15. I am so lucky to be your child, Dad. Happy Father’s day! (ช่างโชคดีที่ได้เกิดมาเป็นลูกพ่อ สุขสันต์วันพ่อแห่งชาติ)
 16. Thank you for everything you’ve taught me and always being there when I need you. (ขอบคุณทุกอย่างที่พ่อได้สอนลูกและอยู่ตรงนั้นเสมอทุกครั้งที่ลูกต้องการ)
 17. Who needs superheroes when the world has dads like you? (ใครจะยังต้องการฮีโร่อีก ในเมื่อโลกนี้มีพ่อแบบพ่อ)
 18. Happy Father’s Day. I cannot describe in words what you mean to me. (สุขสันต์วันพ่อแห่งชาติ ลูกไม่สามารถอธิบายออกมาเป็นคำพูดได้เลย ว่าพ่อสำคัญกับลูกมากแค่ไหน)
 19. You are the most incredible man and world’s greatest father to our home. (พ่อคือผู้ชายที่เหลือเชื่อและเป็นพ่อที่ดีที่สุดในโลกที่บ้านของเรามี)
 20. I should tell you this more often, but I love you dad. Enjoy your special day! (ลูกน่าจะบอกพ่อบ่อยกว่านี้ แต่ลูกรักพ่อนะ ขอให้มีความสุขกับวันพิเศษของพ่อ)
 21. I need more than one day to celebrate just how special you are. (ลูกอยากได้เวลามากกว่าหนึ่งวัน สำหรับการเฉลิมฉลองความพิเศษของพ่อ)
 22. I know you’ve loved me as long as I’ve lived, but I’ve loved you my whole life. Happy Father’s Day. (ลูกรู้ว่าพ่อรักลูกเท่าที่ลูกยังมีชีวิตอยู่ แต่ลูกรักพ่อตลอดชีวิตของลูก สุขสันต์วันพ่อแห่งชาติ)
 23. I wouldn’t trade you for anything, Dad. I mean, nobody’s offered me anything, but I’m pretty sure I wouldn’t! (เอาอะไรมาแลกกับพ่อลูกก็ไม่ยอม หมายถึงไม่มีใครเอาอะไรมาแลกหรอก แต่ลูกมั่นใจว่าลูกไม่ยอมแลกแน่ ๆ)
 24. I’m so proud to call you my father. (ภูมิใจสุด ๆ ที่ได้เรียกพ่อว่าพ่อ)
 25. Happy Father’s Day. Thank you for being the glue that holds our family together. (สุขสันต์วันพ่อ ขอบคุณที่พ่อเชื่อมครอบครัวเราไว้ด้วยกัน)
 26. You’ve given your children someone to admire, respect, and honor. You are a fantastic dad, and we love you so much! (พ่อได้สร้างลูกที่น่าชื่นชม น่าเคารพ และมีเกียรติ พ่อคือคนที่มหัศจรรย์มาก และลูกก็รักพ่อมากเช่นกัน)
 27. Happy Father’s Day from your favorite pain in the butt. (สุขสันต์วันพ่อแห่งชาติ จากตัวน่ารำคาญของพ่อเอง)
 28. Every year, I learn to appreciate more the values you passed on to me. I love you, Dad. (ทุก ๆ ปีที่ผ่านไปทำให้ลูกได้เรียนรู้ทุกสิ่งที่มีคุณค่าที่พ่อได้มอบให้ลูก รักพ่อนะ)
 29. Dad, a special thanks for both my jeans and my genes. Happy Father’s Day. (ขอบคุณพ่อที่มอบทั้งยีนตัวใหม่ และยีน (พันธุกรรม) ให้กับลูก สุขสันต์วันพ่อ)
 30. Your love is the chicken soup for my soul. I love you. (รักของพ่อเปรียบเสมือนซุปไก่บำรุงหัวใจลูก รักนะจุ๊บ ๆ)
 31. If I could, I would give the best millennial dad awards to you because you are nailing this game. (รางวัลสุดยอดคุณพ่อตกเป็นของ…คุณพ่อของลูกนั่นเอง)
 32. You’re just 35 with 15 bonus years. Wishing you a Happy Father’s Day. (พ่อไม่เห็นจะแก่เลย พ่ออายุแค่ 35 ปีกับโบนัสอีก 15 ปีเอง สุขสันต์วันพ่อแห่งชาติ)
 33. I want you to know I love you truly, madly, and deeply. (อยากให้พ่อรู้ว่าลูกรักพ่อที่สุด รักมากมาย รักกว่านี้ไม่มีอีกแล้ว)
 34. Happy Father’s Day from your favorite daughter/son. (สุขสันต์วันพ่อแห่งชาติ จากลูกคนโปรด อิอิ)
 35. I find it comforting knowing that you’re still not as much disappointed at me as a mother. (ลูกค่อนข้างสบายใจที่พ่อไม่ได้ผิดหวังในตัวลูก…เท่าที่ผิดหวังในตัวแม่ หยอก)
 36. You are the synonym of love in my life papa. Happy Father’s Day. (พ่อ คือคำไวพจน์เพ็ดตะพึดของคำว่ารักในชีวิตลูก สุขสันต์วันพ่อนะ)
 37. Congrats, Dad! I turned out great! (ยินดีด้วยนะพ่อ เพราะพ่อได้ลูกที่ดีเยี่ยมสุด ๆ ไปเลย)
 38. If I get paid for loving you, I would be a millionaire by now! Happy Father’s Day. (ถ้าการรักพ่อทำให้ลูกได้เงิน ตอนนี้ลูกน่าจะรวยพันล้านแล้วแน่นอน สุขสันต์วันพ่อแห่งชาติ)
 39. Thanks for reminding me that I’m not as old as you. Happy Father’s Day. (ขอบคุณที่ทำให้ลูกรู้ว่าลูกยังไม่แก่เท่าพ่อน้า สุขสันต์วันพ่อ)
 40. No matter what life throws at you, at least you don’t have ugly kids. (ไม่ว่าชีวิตจะทำให้พ่อต้องเจอกับเรื่องอะไรก็ตาม แต่อย่างน้อยลูกพ่อก็ดูดีสุด ๆ ไปเลย)

ขอบคุณที่มา https://thethaiger.com/th/news/719951/